rindu

rindu nak jumpa baby ni semua .. sekarang tengah cuti 2 bulan sebab morning sickness .. agak2 larat ke nak mula kerja balik .. 12H 2 shift 7am-7pm 7pm-7am .. apps ni kata ibu mngndung tak boleh berjaga malam .. tapi bos kata even pregnant pon kena layan shift malam .. kalau nak tukar kerja , tak tau kerja ape yg available dengan diri .. selama 3 tahun lebih memang kerja sebagai confinement nurse je .. huuhuuu ~ buntu seketika

rindu
1 Trả lời

Smoga sist dbri kkuatan utk mnghdapi semua ini...insha Allah amiin2 ya rabbal alamin..☺

5y trước

aamiin 🤗