Tak nampak jantung 11 minggu kandungan

Resultnya sparuh baik dn sbliknya. Yg baiknya dokter scan & masuk kamera tak nmpk ada cyst. Totally mmg tiada . Hilang mcm tu la. Yg sbliknya juga dokter tak nmpk jantung baby sedangkan da msuk 11 minggu. Mustahil tak dpt detect guna alat tu kan. Allahualam. Pasrah dan bserah. Dokter ckp ia kategori gugur tunggu janin jak jatuh bru durg cuci, Allah sebaik2 perancang 🤲🏻 .

1 Trả lời

hi sis. you dah try pergi dapatkan second opinion dekat clinic lain? try pergi mana mana clinic swasta untuk souble confirmation.

12mo trước

Tak da. Sya just follow dokter pakar . Skg pun still bleeding. Sya tak mengharap sgt sbb mmg ada yg tak kena. Bnyk bleeding brapa hari. Mgkin dokter ckp betul “ tunggu nak jatuh janin tu baru dtg ke kecemasan utk cuci” sya da pasrah sbb ni kali ke dua sya kguguran.