Upt positive atau tak?

Hi, result ni positive ke?

Upt positive atau tak?
3 Các câu trả lời

dah bapaa kali tu test..saya dlu pon test naik satu terang satu kelabu asap camtu..x puas hati cek sampai 2 3 kali still camtu..then p klinik swasta cba cek kat sana alhamdulillah positif🤭🥰nakkan kepastian cba pergi klinik swasta..x pon guna clearblue..mngkin tu lebih tepat😉

nampak samar mungkin masih awal lagi , try lg selpas berberapa hari insyallah jelas 🥰

3y trước

boleh dear , tapi kalau nak lebih kepastian better terus pergi check klinik biasa je

in sya allah positif tu