sya dah masuk 15 wks .masa 1st trimester bleeding n spotting dri 6wks -9wks jadi sya mmg byk rest

rest dan duduk rumah wfh .masak pun husband buat trmasuk basuh baju .now dah 2nd trimester. bleeding pun dah stop .apakah exercise ringan yg sya blh buat masa trimester ke 2 ni .dan apa exercise yg sya perlu elak .adakah banyak berjalan (walking) blh menyebabkan keguguran???#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Kalau high risk, avoid dulu la exercise ni. You berjalan pun dah kira sihat. 3rd trimester nanti baru exercise

2mo trước

oh okay sis baik .skarang pun berjalan pergi kerja sbb rumah apartment parking dgn rumah kna berjalan sikit. 😊