Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!
36 Các câu trả lời

Saya ingin menang LEGO Technic YAMAHA MT-10 SP kerana saya sendiri adalah peminat LEGO. Saya sangat sukakan sesuatu permainan yang memerlukan kesabaran dan ketelitian, serta kreativiti untuk mendapatkan hasil yang terbaik ☺️

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. Castillo’s Turtle Van kerana saya ingin menghadiahkan set Lego ini kepada anak saya pada hari kelahirannya pada 27 Desember ini. Semoga ada rezeki untuknya. InsyaAllah aminn

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana mainan ini sangat menarik dan sesuai untuk dijadikan mainan anak saya dalam mengembangkan daya fikiran dan mengasah kreativiti anak anak.

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya sukakan mainan LEGO dan saya nak jadikan ianya hadiah untuk anak saya semoga ada rezeki untuk saya 🥰 #theasianparents

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs.Castillo's Turtle Van kerana ingin menghadiahkannya kepada anak saya yang selalu leka dan gembira bermain dengan lego.. im just want to make her happy❤️

Saya ingin menang LEGO DreamZzz Mrs.Castillo Turtle Van ini kerana sesuai dijadikan hadiah kepada anak yang sedang membesar supaya dapat membantu minda anak untuk berfikir cara membina Lego .

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs.Castillo's Turtle Van kerana saya tidak mampu membeli mainan untuk anak saya. Saya harap ada rezeki untuk anak² saya bermain mainan seperti itu💜

Saya harap saya menang Lego DREAMZzz Mrs. Castillo’s Turtle Van untuk hadiahkan pada anak saudara lelaki saya, Yusuf❤️ Moga ada rezeki saya dan anak saudara ;)

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana boleh guna untuk aktiviti bersama anak. Plus mmng minat dgn mainan lego

"Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van ini kerana mainan ini nampak ekslusif dan unik ,mesti anak saya sukakannya"