Baju raya ibu mengandung 2023

Raya tahun ni ingat nak cari baju raya awal sikit sebelum puasa.. takdelah penat nanti.. agak2 kt mana butik yang sesuai design dia utk ibu mengandung? Design macam mana selain abaya/kaftan yang sesuai utk pakai raya hehe maklumlah nanti raya dah 8 bulan.. tak terbayang baju raya muat yg mcm mana utk perut

1 Trả lời

Wah... Kalau saya, saya beli dwifungsi: maternity & nursing. Tahun lepas, saya beli je saiz yg biasa pakai dan beli Kurung Mini Riau. Ada zip tersorok di hadapan baju - bf friendly, dan bawah baju kembang, sesuai untuk perut membesar. Boleh cuci mata di https://t.me/AnggunCottonByIlham Saya trusted dropship Anggun. ☺️