PREGGY 35w ada rasa skit kt cramps kt bawah dgn bontot Normal x?

Rase mcm nk tberak je ase .. time contrction skjap skjap tu.. mcm nk teran je ..tanda tanda xde lg

2 Các câu trả lời

sy dlu pnglmn bby 1st mcm ni. rsa mcm urat bontot nk terputuss. dtg sakit tu kejap2 pstu release hlng. selang2 pstu dtg balik.. rupanya bru thu itu contraction.. xdk turun apa2 tnda. tup2 dh ada bukaan 4cm. bby x survive sbb xckup bln..

1y trước

try track pkai apps contraction tracker. check kekerapan. rsa xsdp hti g je hsptl. sbb mcm sy bgthu tu x turun tnda pun dh ada bukaan 4cm dh. sakit mcm senggugut. bby sy pun lahir masih dlm kantung x pecah.