29 week 3 day

rase contraction tapi mild jew dri pagi,bertahan dulu tengok nnti mlm makin kuat @ tidak,,tgu punya tunggu makin kuat terus gi hospital..xde turun darah @ pecah ketuban pom..dc cek ade contraction 2 kli dan dah 2cm dlm scaling room tu..skrg cucuk dexa 1 kali dan pantau 24 jam,,jika masih bertambah bukaan terus refer hnsz ler tuk bersalin..berat baby 1.5 kg..nampaknye nak kua awal jugak baby umi yg ke 5 ni..ikut kakak2 dye??tolong doakan sye di lapangkan segala urusan ye ibu2 semue #anak first 36 week #anak ke2 twin 31 week #ank ke4 35 week #ank ke5 brape week plak

1 Trả lời

Semua anak akak premature ye nmpknye, hope baby kali ni cukup bulan la