Sensitif

Rasa sensitif bila tgk org pregnant, rasa sayu sedih jee. Ada ke mcm ni jugak? Kdg2 rasa nak nanges je ?

17 Các câu trả lời

insyallah sis smoga allah makbulkan doa sis untuk mempunyai zuriat...amin...

Jgn mcmtu sis.. kene positif ok..insyAllah satu hari nnt..

Semoga dimurahkan rezeki sis...bykkan bersabar

Sabar ya , In Shaa Allah ada rezeki nanti ..

your time will come, yea. sabar. 💖

sy sis , sedih bila org tnya bla nk tmbh ank huhu.. tkpa la kita fikir positif , abaikan mulut org yg xda insuran.. soal ank ne serahkn sepenuhny dgn Tuhan , jgn stress nnt trgnggu hormon pla hehe.. btw sama² usaha n jgn putus asa 💪💪 smgat , smoga Tuhan dgr n kbulkn doa kita , Amin.. takecare n godbless youu !

Dulu saya pun cm tu jga.. Stiap bulan sya test bile da lmbat period.. Tpi kputusan tu buat sya kcewa.. Da pegi beurut pun tk de rzeki N akhir ny sya pasrah .. 😭.. Smpai ad org ckp sya mandul sbb da 3 thun kawin tpi tk de ank lgi.. Sedih je hti msa tu hny ALLAH je yg tau prasaan sya..