Sensitif

Ada tak yg seharian rasa nak nangis je, asyik teringat mak. Dah laa yg mak masak jee boleh telan. Rindu mcm dok jauh, pdahal xsmpai 5mnit pon ?

2 Các câu trả lời

Saye mengandung dari no 1 hingga no 5 ni memang mkn Masakan mak...masakan dia paling sedap Kat dunia.... Walaupun dia masak paling simple...ikan bilis goreng pun jadi... .. Hari2 jumpe dia.... Klo dia masak sambal Cili api... Xkesah ikan/ayam...saye boleh mkn 3 pinggang Nasik.... 😅😅😅😅Skang berat 70kg dr 56kg ....nurse risau takut Saye kene darah tinggi... 😅😅😅😅Makan xhinggat dunia... Sampai Kakak Saye ckp'ko Bela sake ke'hahahahaha....... 😅😅😅😅

5y trước

Betul2...kengkadang dia yg tanye... Nk mkn ape...skang tgh carving mee Kari dia😂😂😂..

Hihi. Saya masa awal mengandung memang macam tu, tapi saya lagi jauh. Beratus kilometer, nak balik selalu memang tak larat lah. Biasa lah tu, hormon masa mengandung. Tapi sebab dekat dengan mak mertua, dia jelah tolong masakkan. Pun dah lega dah, dan itu je boleh makan. 😆

5y trước

Hihihi. Saya sebab yang dekat, mertua. Tu boleh je makan. Lain orang lain pembawaan. 😆 Orang kata mengada tu bukannya dia faham pun. Kalau yang cakap tu dah pernah ada anak, cakap je "kalau lah pembawaan ni sama, takde lah cerita-cerita pengalaman berbeza." 🤭