Pengambilan kafein semasa mengandung adakah bahaya ?

Rasa sakit perut satu hari dan badan rasa lemah , adakah disebabkan kafein ? Ingat nak puasa harini, so sahur td minum nescafe panas , tapi disebabkan badan tidak larat, jadinya puasa setengah hari shja

2 Các câu trả lời

Sis boleh rujuk buku pink bg mengetahui asbab nurse/doc surh elakkn amik kafein. Yg saya tahu, kafein boleh menghalang penyerapan ubat dlam badan. Kalau xdpat tggal lgsung, minumla sedikit. Hanya utk hilangkn craving

Kafein xelok sis semasa hamil.. Klu bleh elakkn