Losyen Snowhitee ada merkuri tak ya? Selamat tak guna time pregnant? Sebab dgr mcm mujarab sgt

Rasa risau plak nak guna.. lgi2 produk lokal kn. Takut jadi apa2 kat baby. Ke memang terbukti selamat?#seriusnanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Tak pasti awak. Saya pun tak pakai. Local product ni saya pun skeptical. Pernah cari official website, tak ada😅 Lagi la saya was was.

Hrtu mase checkup sy ade tanye doc sb sy pakai untuk eczema sy skit.. doc ckp blh pakai..sb sy mntk die tgk ingredient product tu

1y trước

Kalau sis nk confiden lg sis blh tnjuk cream tu dkt doc.. kot die ade diff opinion.. so nt sis blh share dgn sy jgk..

Giravqvqqifwvrrrrvfvfrrvfrvfrvfrvfrvwfwvfwvfvfwwwvfwvuu n