Hay mami2 dekat sini ada tak pengalaman baby meninggal dlm perut..kandungan dah masuk 32 minggu..

Rasa memang tak kuat sgat

4 Các câu trả lời

sy ada pngalaman bby twin meninggal dlm kandungan ,. keduanya terlilit tali pusat,. nangis sgt, smpai skrg trauma ,. skrg tgh preg 34 weeks tiap hari kna anxiety sbb takut bnda sama berulang lagi , smpai skrg sy tak kemas baju bby lgi, tiap kali pgg pakaian bby sy kna anxiety,. sy doakan awak kuat yaa ,. & tlg doakan kandungan sy selamat ya🙂

Sy..baru ja trma brta sdh isnin lepas😭sy pregnnt twins mnggu ni msuk 31 weeks, sblm ni mmbsr sma²,2 mnggu lepas beratpn sma 1.1kg tp isnin lepas doktr bagitau jntung baby blah kiri dah brnti..tekejut sgt😭skrng ni dktr pantau prkmbngn twins blh kanan utk ttpkan tarikh brslin..Semoga kita kuat sis🌹

2y trước

Allahhuakhbar semoga sis kuat yaa..kite sama2 doa semua Allah permudahkan urusan kite amiinn

Ya allah sedihnya.. sy baby meninggal 15weeks pun menangis2 sepanjang hari menunggu esok hari nak dnc. Dalam hati beharap sangat esoknya masih ada hearbeat. Inikan dah 32weeks 😭😭😭semoga awak byk2 bersabar dan redha..

2y trước

Yee kite sama2 bersabar dgan ujian Allah..

bb ninggal sbb pe

2y trước

tak tau Sbb apa doc pon tak tau..