hi/assalamualaikum. saya ada masalah sembelit skrg dh tahap kluar bunga dh😭sakit nau nk jalan😢

rasa kembang ad jgk😢ada cara atasi X selain mkn syur, buah & mnum air masak. sbb saya dh try. tp mcm tak jln😭😭

2 Các câu trả lời

Nanti cuba tny doc or nurse hal ni ya Dorg maybe bg cadangan mkn ubat lawas kn ke.. nk suggest ubat xberani sbb tkt effect bby..

skrg dh 27 weeks

9mo trước

awak mkn supplement apa utk baby ? sy mkn iberet, mmg jd sembelit .. bila tukar maltofer baru okay