Cemburu terhadap orang lain?

Rasa cemburu terhadap ibu lain selepas kehilangan adalah agak normal. Apakah cara terbaik untuk menangani perasaan cemburu ini selepas kehilangan kehamilan?

3 Các câu trả lời

Saya byk bersendirian lepastu elakkan berjumpa ibu hamil. Bkn cemburu sbnrnya, buat saya sering teringat tak memasal nangis lagi. So, saya prefer bersendirian bersama psgn shj

Perbanyakkan luangkan masa bersama yang tersayang. Dapatkan sokongan moral dan perhatian daripadanya. Berbincang dan sentiasa bersangka baik terhadap rezeki anak akan datang :)

usaha laa seleps abs pntg... buatpe nk sdih n cemburu lame2, tu rezeki org...rezeki kte plak dpt ank syurga...