Boy Atau Girl??

Rasa boy ke girl? ? Sya 29weeks. Please share pngalaman korng???. Sya nk beli bju bby ni.? Due date 12/8. Tnya org scan tu. Dia kta girl, tpi knpa 2keping' dia lain mcam? ?

Boy Atau Girl??
76 Các câu trả lời

Skrg baju baby dh bnyk wrna.. sesuai untuk unisex. Bli 0-3 month. Lps pantang beli ikot gender plk.. n tk membazir klu bli unisex sbb next baby blh pkai balik..

4y trước

Oh. Hihi kna la sabar tunggu bby kluar ni😅🤭tpi tula excited nk beli. Tmpt sya ada promo 1helai baju jumpsuit baby rm9 je. Tgk ada kualiti. Brand FOS(di shopping mall)

Tak penting pun boy atau girl. Bukan masalah besar pun kalau susah nk pilih baju baby. Beli yg unisex saja.. jangan pening2. Gender isn’t everything

beli baju unisex ja sis.. sya first scan doc kata boy scnd scan girl pula..husbnd ckp beli baju yg baby boy n girl blh pkai snang skit xpya pening² fkir..

Nak selamat beli baju unisex je. Baby dah lahir baru beli baju boy/girl.. lagipun newborn tak perlu beli baju banyak banyak sbb mereka cepat membesar

Sama la kita sis due date tu..sy pun tk sure lg girl or boy..tp beli je brg unisex..senang utk standby je..asalkn keperluan brg2 dia lengkap..

Beli baju unisex..Kadang scan ni xsama..Ikut pglaman adik & adik ipar sndiri..Scan lki lahir perempuan..Scan perempuan lahir lelaki..

Beli baju yg dua² boleh pakai sis, 29weeks biasa nya dh boleh nampak jantina..mybe dia xnk tunjuk dkt sis kot..malu² la tu.hihi

Sy bby kepit peha nya...adoiii bby nk surprise ibu ngn abah dia nie...sy bli bju tp ambk yg berkenan dimata...baju unisex...

kalau sye beli baju yg boleh dipakai utk girl dgn boy.. lps keluar nnt bru beli khas utk boy dgn girl.

Tanya org2 kat sini bukan depa ni doctor. Klau risau sgt. Beli ja baju unisex. Takyah pening2 kepala.