baju raya

Ramai ke raya ni yg berkain batik macm sy jgk...hihihihi...tgl dua buln je lgi due..huhu berdebarnyee

63 Các câu trả lời

Sama la... Saya lagi 3 bulan.... Macam tak percaya sekejap je masa berlalu.... Teruja pun ada takut pun ada

saya raya keempat 😂 harapnya ikut due laa. sbb mommy dia nk pulun redang ketupat smpai puas dulu 😂

5y trước

Hahaha 😁😂 harap2 sempat la sis ye .. Karang menangis jugak tgk org dok makan rendang ketupat😂. Hehe

Sama lah kita 😂😂 Orang makan lauk lauk raya kita makan ikan rebus je 😅😅

due saya bln 8 lepas raya boleh makan rendang puas2 even time tu perut mmbesar 😂

Myb hbs pntg mse rye.. Nk mntk bby kua awal.. Hahahahaha.. Hbs pntg trus rye.. 🤗

saya bulan 9 , insyallah , sempat raya puasa & raya haji dulu 🤭🤭

Sama lah. Lagi 2 bulan je lagi. Semoga urusan kita semua dipermudahkan

Yeayyy kita geng🤣due date 25/5..maybe sebelum tu atau on hari raya😂

5y trước

Sy pun ada scan 21w kt hospital gov... Dok ckp boy... Huhu... Nnti try scan 4d pula dkt klinik swasta... Still sama atau lain...

sama.. lg 2 bln lgi😂.. slamat hri raya semua😂😂😆

nsib sya blm lagi time tu 😂 2 bulan lpastu bru laa 😁

5y trước

sama2😀