Ni girl ke boy

ragu ragu nak beli baju girl ke boy #firstbaby

Ni girl ke boy
9 Các câu trả lời

sama la.. sya beli baju putih dan hijau ja.. tkut beli warna [email protected] kali scan tak nmpak... doktor ckp baby malu😂skrg 36week 4day..ank pertama 2kali ja scan dah nmpak pistol dia...ank ke2 ni langsung tak nmpak... brang2 baby smua dah ready... doa kan smoga di permudahkan bersalin...berharap sngt dpt bersalin secara normal...

3y trước

aamiin ya allah

better beli unisex punya sis kalau maseh ragu2 dengan gender baby..Saya pun beli unisex aje sebab pernah jadi sebelumnie scan bby boy tetiba keluar bby girl 🤣

beli bju unisex je senang.. girl boleh pakai boy pon boleh pakai.. tak membazir..

girl ni bagi saya kalau boy msti nmpk lonceng bawah tu

Eeee comelnyaaa !! Geramm muahh ❤️🥺🥺🥺

sy bli wrna apa sj kecuali wrna pink...

Nak kata boy, tak nampak sangat pistolnya 😅

3y trước

doc kata girl walaupun girl macam takut je nak beli baju gegirl tiber keluar boy ha sudah hahaha

mesti lah girl

aamiin