ask lng unta ko ba

pwedi ba ligoun ang bata Buntag ug hapon ako gud baby is 1 Month and 20 days...sa amo mn gud i bath sya ug ma hapon dri inlaws sa akong LIP is di sila mo sugot.. wyl sa amo instruct ni mama ok ra liguon kong di wla lay ubo ug sip.on ang bata nya di sad bugnaw ang panahon.. ting init mn gud ron nya ning complain ko sa amo ba kay ang bata cgi nilag kiss dri dghan kaau rashes so among gi buhat is ligoun nako mahapon.. i disagree man gud dri family sa akong partner kay nasugdan na baya ang bata ug anad na kiguon gyud taga hapon..plss need ko sa inyong tubag mga my

1 Trả lời

Daily tlga ang ligo ni baby. Pero ok lang khit sa hapon punas nalang.. Lalo na pag maraming kumakarga at naga kiss. Punas nlng mommy sa mukha, Kamay, paa, leeg at kili-kili. Pra presko c baby bgo matulog

4y trước

sa hapon moms ok ba i bath c baby