Lepas cucuk vaksin 4 bulan.dah 3 hari susu badan kurang minum,risau

Punca baby 4 bulan kurang susu, boleh bagitahu apa sebab???

2 Các câu trả lời

Pengalaman saya baby 4 bulan ni dlm fasa growth spurt/ nursing strike. Tumbesaran dia dah berkembang, penglihatan dan pendengarannya berkembang, jadi dia rasa tak fokus dlm menyusu dan ada rasa tak secure dgn dunia luar rahim yg baru dia nak kenal. Teruskan penyusuan dgn kasih sayang.

6mo trước

terima kasih Yaa,lega hati dgn🥰🥰

ank sy ccuk 4 bulan jgk tp sehari je nmpk mcm xde mood n kurang susu.myb bekas cucuk tu rasa x selesa sbb nampak lebam merah kt peha.arini nampak ok dah nyusu pun ok

6mo trước

terima kasih Yaa,risau...🥲🥰🥰