Pelekat & Bingkai Baru Istimewa Bulan Ini!

Puasa pertama si kecil tahun ini? Atau puasa pertama anda sebagai seorang ibu? Adakah ibu juga berniat untuk mencuba puasa semasa hamil tahun ini? Jom abadikan kenangan anda pada bulan yang penuh rahmat & nikmat tahun ini bersama TAP📸 Gunakan pelekat & bingkai istimewa #ramadhanwithTAP hari ini🥰 Tulus Ikhlas, Salam Ramadhan daripada kami❤️

Pelekat & Bingkai Baru Istimewa Bulan Ini!
5 Các câu trả lời

Waahhh.. Makin Meriahla photobooth lps ni #TAPSupermoms #TAPactiveusers

😍😍😍🥰👍🏻👍🏻

Warhhhh😍😍😍

❤️❤️❤️

👍🏼