saya nak tanya bulan puasa nanti ibu² berpuasa tak ? sebab sy skrg da 19w .. risau plak ase

puasa di bulan ramadhan

27 Các câu trả lời

Cuba berpuasa dulu.. Tgk keadaan macam mana.. Inshaa Allah dipermudahkan berpuasa.. Sy menyusu bdn plus pregnant 17w

2y trước

Thun 2021 sy sempat berpuasa 5hari.. Msa tu dh 38w..puasa ke6 dh stat contraction nk brnk... Yg ni ank 1st..ank 2nd ni nsib baik due bln 8 tahun ni😍

cuba dlu puasa..kalau ade kesan sampingan berbuka

Sy preggy skrg 7bln xpuasa sbb pkir bahaya jgk utk baby

2y trước

sama jugak. saya baru nak masuk 7 bulan. takut jadi apa2 dekat baby

Sya mungkin tk sbb bru 7weeks and ada gastrik jgk

2y trước

niat puasa and sahur mcm biasa. if x larat boleh berbuka. jgn xde niat langsung. salah tu.

Semoga Allah permudahkan semuanya. Aminn.

bulan puasa sy due da 16/4

Rujuk doktor awak