Remembrance for Baby

#PTPA LOOKING FOR BIRTH REMEMBRANCE OF BABY? For only ₱20-₱30, avail this printable, high quality birth remembrance📝 Also available: ✓ Hot Air Balloon Theme Invitation Layout ✓ Moon & Stars Ref Magnet Layout 📌We also do customize layout for ₱100 only 📌We also do video invitation for ₱150 only Mode of Payment: Gcash only! PM me for those who want to avail❤️ ‼️Watermark for copyright purposes!‼️ #birthinfo #babyboy #babygirl #christening

Remembrance for Baby
1 Trả lời

Ganda

3y trước

pagawa na kayo mommy, msg nyo po ako sa fb acc ko Avigail David Postrado, nakawhite po ako sa profile ko😊