Tahukah anda kelebihan Garam Epsom?

Pssst~ Pernah dengar tentang Garam Epsom?👀 Tahu tak, yang ibu menyusu badan boleh menggunakan Garam Epsom untuk melegakan bengkak susu? 🤱 Jom, baca bawah ni cara-caranya! *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Tahukah anda kelebihan Garam Epsom?
4 Các câu trả lời

tq info.. extra knowledge untuk saya.. sebelum ni tau garam Epsom sesuai untuk buasir, luka jahitan bersalin, jangkitan kulat di faraj @keputihan ja 😁

3y trước

untuk normal sahaja..tapi saya guna Epsom sebab ada keputihan.saya GBS+ve.. ambil sitz bath letak garam Epsom, masukkan air suam,bagi larut.. dan duduk rendam kita punya miss v dalam beberapa minit.pastu bilas.. untuk buasir xpernah try tapi masa check-up ritu dr cakap elok juga untuk buasir.. kaedah sama ja..

wow! interesting. tak pernah tau

👍🏼

baru tahu 😁

3y trước

done bookmarked