Jom buat aktiviti ni sekejap!

Psssst~ Petang ni cuba buat aktiviti ni sekejap nak😉 Macam mana agaknya sebutan nama pasangan kita kalau kita eja secara terbalik ya 😆

Jom buat aktiviti ni sekejap!
220 Các câu trả lời

arfiq asyraf = qifra farysa - kenapa nama dia macam pompuan pulak bila diterbalikkan 😂 tapi cantiknya 😍

yalpmeh trebor (HEMPLAY ROBERT) Lucunye ..tah nk sebut pun berbelit lidah .. hah! 😄😄😄

lurima lamka - amirul akmal lain macam jadi name hahahahaha🤣 ni ala2 kacok ni

Fakhrurrazi=Izarrurhkaf Wahhh luar biasa bunyinya hahahahaha🤣🤣🤣

Mohd Syahiran - Narihays Dhom. amboi pelik nya bila dterbalik🥲🤣

nawza lurhahs dhom 😍 international sangat bunyi nye😂🤣

namto: toman. alamak 😅 pelik jg nama you ni sayang 😂

dammahum miza imlih - muhammad azim hilmi . Pelik nau😂

ydneffe feira naw = wan arief effendy terbelit lidah

Zulfazli Ilzafluz susahnya nk sebut 😂😂😂