PROSES BERSALIN ANAK KE 2 DAN SETERUSNYA LEBIH MUDAH???

Proses bersalin anak ke 2 dan seterusnya lebih mudah dri bersalin anak pertama? betul ke? Kongsi pengalaman mommies bersalin anak ke 2 3 4 .........

PROSES BERSALIN ANAK KE 2 DAN SETERUSNYA LEBIH MUDAH???
16 Các câu trả lời

bagi sy mudah kot sbb anak 1st ,sy kat labour room sampai 4 jam.Anak 2nd sy hanya 1 jam je dan jln pun dah buka 7 cm ,sekali teran dah keluar baby

Xtahulah Kalau Tiap2 tahun bersalin mudah kot.. Tapi Kalau 5 tahun baru nak bersalin balik mungkin dah mcm anak pertama...

Sy anak 1st lambat 10 hari, kna tahan wad esk tu pukul 8pg kna induce, ptg epidural drip air.. Mlm bru bersalin

Pertama ceasar Kedua vacuum Ketiga...

Alhamdulillah... Yabetullll

Tak semestinya.