Pregnt test 1 terang Dan 1 Kabur ...siapa perna Alami mcm saya ?

1 Trả lời

saya pernah.. test pertama tu.. sya saja2 test time tengahhari... memang samar2..sya tak perasan sgt.. saya main letak jer kat tandas tu. selang berapa jam.. cek balik.. mcm double line.. tak ambik port lah.. bab tester tu murah.. beli borong kat shoppee.. semalaman pikir.. betul ke double.. hehehe.. esok pagi nya.. sya test lagi.. pakai yang farmasi punya.. Alhamdulillah.. confirm double line.. terang sgt... memang dalam berapa second jer.. memang terang sgt2.. cek2..g scan.. dah 5minggu...

2y trước

pregnant tak sis?