pening kepala

Pregnt 23 minggu ..sejak ni asyik pening kepala, skit kpl je.. Dah mkn on time semua on time tapi still sakit.. Sekjp skit sekjp x.. Ada kencing manis sejak pregnt.. Ada sape boleh bantu cm mne nak hilg kn skit ni or mmg cm ni ke? First pregnt so x thu sgt

4 Các câu trả lời

Dptkan rawatan sis kalo xtahan sgt...jaga pemakanan juga ye...moga sis cpt sihat dan dipernudahkan segala urusan..

5y trước

Tq amin

sama lah sis sye pun kerap sakit kepala dah 23 minggu jugak..hari² berdenyut je kepala ni

5y trước

Tq

miera sapu minyak cap kapak kat dahi,hidung...

Tq