Krg lawas ketika m'buang air bsr. Apa cara yg bleh dilakukan? Selain itu, bolehkah mkn ubt dupholac

Pregnant week 16.

4 Các câu trả lời

Sy amalkan mkn buah atleast sehari sekali. Oren atau epal paling senang. Kalau tak sy cari jambu yg dah siap potong je dekat Grab

better jumpa doc dulu. sbb tgh preggy x boleh mkn sebarang ubat. sambil tu sis boleh mkn buah2 pelawas byk sikit mcm betik dll

Sama sis. Mmg kena amik ubat kt doc baru lawas. Kalau xmakan boleh jadi berhari hari xmembuang

minum air byk2. mkn buah juga.