keputihan banyak pada 21 minggu

Hi pregnant mommy semua, nak tanya normal ke kalau 21 minggu alami keputihan banyak dan panties akan ada spot basah keluar air jernih putih masa keputihan keluar? so far keputihan takda berbau atau bertukar warna. cuma risau panties kerap basah. siapa ada pengalaman macam ni, boleh share tak? 😥 #firstbaby #firstpreganancy

2 Các câu trả lời

hai, sebab kan soalan ni dah setahun berlalu. nak tanya lepas tu ok je ke sis? sbb skrg saya 21 week dan alami benda yg sama macam ni.

Normal selagi tak gatal & berbau. Pkai pantyliner ye. Klu rasa btul2 xselesa, bgtau misi masa checkup.