Just asking

Hi pregnant ke ni?

Just asking
29 Các câu trả lời

positif. alhamdulillh. jaga kndungan tu elok² masih baru lg tu sis jgn byk buat kje. semoga allah mempermudahkan segala urusan harian sis spnjg hamil ini.. Amiinn.. #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

InsyaAllah pregnant tu, tahniah ye sis 👏🏻👏🏻☺️. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

Semoga dipermudahkan urusan sis..harap sy pon dapat jugak mcm ni..masih menanti zuriat sndri selama 6tahun..doakn sy jugak ye sis..terima kasih..

Selang 3hari cuba cek lagi. Cek awal pagi ye, lepas bangun jangan minum atau makan apa apa dulu. Terus cek

kandungan awal lg ,hcg rendah lh tu..kna jaga mkn minum...tahiah....nnt 3hari cek mesti lg terang

Pregnant ni. Nanti hcg tu makin naik dan line makin terang. Boleh start jaga makan.

Yap..mcm pregnant je tu..asal ada 2 line walaupun kabur..selalunya btl lah tu

Positif tu. tp if line muncul after 1 hour dah x valid..

Positive nie sis... Tggu lg 1 week, tggu hcg high...

sy pun cmtu...iyeke X pregnant?