Keluar ketulan semasa kencing

Pregnant 8 week, tadi dua hari ni kencing kluar ketulan mcm ni. Tapi sikit2. Ada yg pernah mengalami tak? Tanda gugur ke?

Keluar ketulan semasa kencing
5 Các câu trả lời

Sis terus refer hospital . Tak perlu tunggu jawapan kat sini. Sebelum jadi apa2 baik cegah dulu sblum terlambat. Any abnormal during ur pregnancy trus refer ke hspital atau klinik berdekatan. Jangan tanya kat sini dulu , tgok komen pndapat org then baru nk g hspital.

11mo trước

btul tu kalau cepat insyallah boleh selamat. Dr boleh bg ubat kuat rahim atau rawatan ap2

macam tanda keguguran awal berlaku. mcm saya alami tahun lalu. nasib nyawa saya panjang. saya alami kehilangan drh yg sgt sgt byk sbb sy xtahu sy pregnant masa tu. emergency trus. Bagus awak pergi hosp untuk pemerikssan segera.

11mo trước

Awak khilangan darah bnyak tu sbb kluar ketulan mcm ni ke atau ketulan darah warna merah? Saya dah g hosp bby okay je

kalau saya jadi awak any darah or ketulan or apa apa saya terus pergi kecemasan sebab tak normal ya kalau preggy keluar darah or any ketulan or lendir berdarah

baik pergi jumpa doktor , sbb sya prna alami darah beketul ketul dan besar slama 3 hari , dan sya kguguran .

sis dh p hospital ke..Dr Ckp ap

11mo trước

Dah pergi hosp. Alhamdulillah Bby okay je