sakit apa nii??

pregnant 37minggu 5hari. sakit kemaluan bila berjalan perut mengeras kadang kadang sakit payudara belah kanan normal ke? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

sy start 33w sakit kat kemaluan , kadang rasa ngilu sgt , perut suka ngeras . skrg dah 35w masih rasa benda sama . tye nurse . dia kata normal . breast sy dedua sakit sejak awal pregnant smpai skrg . kalau tersentuh puting rasa ngilu2 .

sama sis..normal.....perut sentiasa mengeras n sakit kemaluan...esok dh 39weeks😌semoga baby maw keluar sebelum 1/9 🥲doakan sy taw 🥲Semoga mommy ii dipermudahkan segala urusan bersalin nanti 🤲❤️

normal saya pun ada rasa yg sama , sakit kemaluan perut mengeras kadang cramping 38w

saya pun rasa sakit yg sama.. skrg dah 38minggu .. Harap bby cepatla keluar..

saya baru bersalin 2 hari lps tgh mlm tiba-tiba contraction baru 38 minggu 3 hari

1y trước

sakit contraction plsu hnye mngeras dn rse sakit kemaluan shje sbb bby dh besar kt dlm mmg dh xselesa bila mkin besar mkin kbwh mmg akn mengeras setiap hari bila due dh nk dkt