Breakout face!

Pregnant 17w.. Kalini start preggy muka naik rashes.. bintik2 merah yg gatal tu. Preggy sblm ni xmcm ni.. hihi sp yg sama mcm sy? Saborr je lah...

2 Các câu trả lời

saya dulu pun mcamtu lepas beranak kurang sikit tapi still ada bekas

5y trước

Itu la risau kan naik gatal2, scar kene rajin sapu serum la ye

Me 🙋‍♀️time ank 1st mmg naik teruk, penuh 1 muka! Time pantang je trus surut dan habis pantang jadi flawless semula 😌😌😌

5y trước

Wowwww... ye la skrg hormon tgh up n down kan, inshaallah smoga kembali normal