Bagaimana menjaga pemakanan dan kesihatan untuk ibu mengandung yang ada kencing manis?

1 Trả lời

mamee....kena ikut arahan dan nasihat doc tentang ubat dan permakanan.bila Kita ada dietbites waktu mengandung first sekali mental Kita kena kuat.kerana bnyak makanan yang Kita Tak boleh makan @kurang kan quantiti.ikut sajer pada panduan buku yang doc bagi tentang jadual harian dietbites.demi kandungan mamee dan bby.