19 July 2019..morning mommies

Hi preggy mommies ?morning & salam jumaat sumee ? semoga mommies smua diberi kesihatan yg baik,dilancarkan sgla urusan dan dipermudahkan urusan bersalin? Dan semoga ank yg kita kandungkan ini diberi ksempurnaan dr akal dan fizikalnya.. Ameen.. ? lawa date harini.. Spe yg brsalin harini ur so lucky ?

10 Các câu trả lời

Aamiin ya Allah ..mudah2an kite sihat n baby slalu.mkn ubt ye mommy2 semua..smoga dpermudhkn urusan kite kelak

Mudah2an. Semoga baik2 belaka 😘😘

Amin ya rabbal al amin

Aminn

Ameen 😌😘

Amin...tq😍

amiinn..

Aminnnn

Aminnn.

Aminnn