just ask

Prefer hospital gov or private?

28 Các câu trả lời

Private.. under doctor d kpj damansara since 2015.. since doctor taw medical history saya sbb pcos.. teruskan ja d kpj..

Gov. Skrg dekat gov pon dah boleh mintak epidural. Nak selesa? Mintak ward 1. Nak doctor pakar perempuan? Apply FPP.

5y trước

Yes.. 1st class depo RM2000. Boleh pilih nak bilik brp bedded. Suami tak boleh overnight tp facility sama mcm swasta include ur menu. Kalau FPP depo RM3000 utk normal delivery & RM6000 utk c-sect delivery. Boleh pilih nak bilik brp bedded, suami boleh overnight, boleh pilih nak doctor pakar yg mana. Then only doctor tu shj yg akan bg treatment pd u start from check until lps bersalin.

Kalau kerajaan kalau gi swasta walaupun normal dia org operation juga

5y trước

Ye ke hadoii

Private..empat2 anak lahir dkt tempat yg sama...

5y trước

KK Specialist,Sabah

private sebab cara kerja lebih telus

Setakat ni yg mampu hsptl gomen je.. 😊

5y trước

Ye betul..

Sy dah biasa dengan Hospital Gov.

Hospital gov 😊

Kerajaan...