Positif ke ni?

Positif ke ni? Repeat urin pukul 10 samar2 sgt lagi 🥺🥺

Positif ke ni?
18 Các câu trả lời

positif, cek lg sminggu ad rezeki awk, sy masa cek sminggu sblom period pun mcmtu jgk, skarang period dah lewat 12 hari, makin terang dah Alhamdulillah ☺️

4y trước

tak, sy pakai yg shoppe je, lg murah dari eco, banyak sy test sbb baru je beli, skali ngan opk sy beli untuk cari hari subur, xsempat cari dah lekat 😅,yg lepas banyak test pakai yg ni, sy beli yg kat guardian dua untuk kepastian, tengok2 Alhamdulillah 😍

InshaAllah. to die pgl lightly positive. awk tgu lg 1@2 mggu insha'Allah lagi npk. semoga ada rezeki buat awak ☺️

insyaallah positif dh tu sis tahniah..sama mc sy guna upt eco jgak,sehari sebelum tarikh period skrg upt makin terang..

4y trước

Wahhh sukanya kalau result sy pun mcm ni ☺️ tp tu lah dh check pakai yg watson sehari selepas tu naik 1 line je. Tp perut n pinggang masih cramp 🥺

sy first time check gitu jgk.lpas tu esok sy guna test gna urine pertama seblum makan. naik jelas

4y trước

Guna upt yg eco jgk la check tu?

positive..samar tu sbb hcg msih rendah. repeat je upt smpai jelas. guna urin pg sblm mnum.

4y trước

Yg ni guna upt eco. Dh beli yg kat watson punya. Harap ada sinar 🥰

Klau nak lagi accurate, beli la yg clear blue punya brand. Sangat accurate👍🏻

In shaa Allah positif. Repeat waktu pagi urine pertama adalah terbaik

Selang seminggu nti repeat lagi upt utk confirmkan. Insyaallah ada rezeki.

4y trước

dh check pakai yg watson sehari selepas tu naik 1 line je. Tp perut n pinggang masih cramp 🥺

cuba lgi seminggu sis,,mungkin lgi terang

baru lgi kot... test lgi skli minggu depan

4y trước

sabar ye... nnty try guna upt yg jual kt 7E.. dia nk check 2 minggu skli.. dlu sy pon mcm tu jgk... sakit tpi bioa check xde pon.. tpi sy biar dlm sebulan then check baru betul positif. think positif je... bnyakkn doa.. semoga ada rezeki awak dan suami. 🙂