Samar - Samar

Positif or Faint Line.?

Samar - Samar
14 Các câu trả lời

Faint line = positif sis. Dkt blkng instruction kan ada tnjuk guidelines ☺️ tp repeat lg upt test smpai warna line sama terang. Hormon hcg meningkat dlm masa 48jam

klau nk lebih puas.. check dlm 2 weeks lgi.. make sure jaga mkn.. bnda terlarang time preggy jgn mkn..

Positif ni. Tahniah. Lps seminggu atau 2 minggu repeat test lagi utk tgok makin terang ke tak.

nampak dh double line samar2.nnti repeat test mesti makin terang...take care ye🤗..

4y trước

tengkiu awak. 2 kali keguguran so jadi trauma 😭

positif.. alhamdulillh tahniah sis 🥰🥰 #05Dec20  #IbuRA  #TAPSuperMoms

Samar samar pun tapi jelas da double line. InshaaAllah ada rezeki tu

positif sis , tggu 2 3 mggu blh ke klinik ..

Positive, repeat test next week! Congrats 🎉

Tunggu lagi seminggu. Semoga ad rezeki sis

puasa air 3 jam.. lepas tu repeat test