Sy last period 28.6 dlm 3 mnggu ni sy kerap kne kncing kotor.pasti cramp perut..ptg sy test samar

Positif atau negatif ye

Sy last period 28.6 dlm 3 mnggu ni sy kerap kne kncing kotor.pasti cramp perut..ptg sy test samar
11 Các câu trả lời

sis sama mcm sy last period 26/6 sampai skrg blm period..sy guna upt beli die shoope juga..drp xad line sy check bulan lepas sampai skrg sy check bulan naik double line..tapi sy masih confuse preggy atau x sbb guna upt watson xad double line..

2y trước

doa yg baik ii je sis.. harap ii ade la rezeki kita untk daptkn zuriat ea sis... amin ya mujib..

sy baru je leps scan..12minggu kebwh doc akan scan melalui bwh..xnmpk apa2 pon kantung pon xad..tapi perut sy tetap rasa x selesa lat ari2 rasa senak je mcm nak period rasa die..doc suruh refer hsptl dlm surat doc kata sy ectopic pregnancy😣

2y trước

xad pon..cuma perut sy xselesa rasa mcm senak je

lbih kurg sy last period 30.6..now 7week 6day..klu lekat sis mngkin dh 8week..sia period regular x..klu xregular tu mmgkin lmbt pnsywaan..mngkin bru 4week cmtu tu kbur

2y trước

try digital CB

Insyallah positif sis , untuk confirmation try upt jenama lain juga ea yg beli di farmasi . Aminnn saya doakan dipermudah 🤍🤍

2y trước

Samar2?

Positive tu. Samar2 tu sbb kandungan masih awal. Jaga diri ye sis. Jaga pergerakan n pemakanan. Rest banyak.

2y trước

klau ikut kan app bru 3 mnggu..mcm skng sy cramp perut..tp x kuat..x thu lah sma ada nak.period atau ape

positive da tu. tahniah. upt eco shop pon ramai org guna. ok je mana2 pon

2y trước

kalau nak yakinkan betul2 pregnant, test lg upt tgk naik jugak x 2 line. saya dulu beli upt kat shopee bnyak. bila naik 2 line samar, saya test smpai 4 upt. semua naik, baru yakin pregnant. sbb awal lg nam scan, belom nampak 😅🤭

nnti try beli clear blue. atau beli test pregnancy kt drugstore

ada tu sis. check lg 2 3 hari.. moga ada rezeki buat sis. Aamiin

2y trước

aminn🤲

masih baru ni sis InshaAllah positif tu hehe

2y trước

masih baru tu nnty cuba lgi 2.4 gitu InshaAllah terang dah tu

Rasanya positive tu sis. Tahniah 😍

2y trước

tp risau jgk wak.sbb kawan kata upt mama perfect ni x bpe tepat