Nak tnya normal ke ? Ank 2 month full fm.. susu similac.. 3 hari bru poo.. xde meragam ap cuma risau

Poo hijau normal ke tak

Nak tnya normal ke ? Ank 2 month full fm.. susu similac.. 3 hari bru poo.. xde meragam ap cuma risau
2 Các câu trả lời

Ank saya ebm& susu similac juga. Kadang tu mmg ad juga baby berak najis warna ni.. Tapi baby saya berak 1@1 ary setengah. N nurse at nicu ad kata baby klau 2@3 ary baru berak tu normal. Klau x berak lebih dari tu kena check punca knpe baby x berak😊

1y trước

Tapi kalau baby hanya minum susu ebm sahaja​ najis​ baby cair sikit n baby senang berat sebab susu ebm(susu​ ibu) ni senang hadam berbanding susu formula 🤗

Normal sis