Rasa nak marah

Pompuan gila ni payah dah buat salah masih nak menang apa yg KO DPT dari berdebat pun TKtau la menyampah aku hidup dgn ko ni

3 Các câu trả lời

Sedihnya,🥲.. oh mcm ni crita sebenar, x apa encik boleh tenangkan diri dlu , nt da tenang bincang elok2.. pikir apa keputusan yg bagus tuk kedua belah pihak, sbb dlm situasi encik skrg.. faham sebab dlm keadaan marah kecewa terkilan smua bercampur.. tp xda guna teruskan jika hati masi rasa x iklas, nt mcm ni la.. sntiasa rasa ada perasaan x terlepas..sabar ya encik, apa yg isteri buat tu mmg x patut🙏🏻

8mo trước

terima kasih,aku hny mmpu doa saja ..aku pun manusia biasa juga aku lelaki ttp ada perasaan tp dia mcmtu la aku cuba berbaik dia makin pijak kepala aku ni dah nak berkecai gamaknya otak aku ni ..org IGT aku bodoh dan dayus sbb masih jaga isteri MCM ni . aku tknk cerai dan tinggalkan dia sebab dia masih mengandung ..aku masih ada rasa kesian even tu bukan anak aku ...org kata aku dayus padahal org taktahu mcm2 dh aku buat nk baiki semua ni skrg aku serah pada Allah segalanya ..aku tahu MCM mna susah nak mengandung dan bersalin ni setiap wanita yg alami ni akan ada perubahan lepas mengandung dan bersalin tubuh TK SMA dh sbbbtu aku tknk abaikan dia ..apa dia buat kat aku biar Allah yg urus .. mcm mak aku dulu susah aku tgk Ceaser adik aku yg last 4hari lpastu bapak aku ceraikan mak aku dan terajang perut mak aku yg masih skit tu . aku tgk betapa susah mak aku dlm pantang masih buat keje itu ini nasib kami adik beradik takde peel meragam .bapak aku terajang mak hanya sbb mak minta ganti Pa

Ni mesti somi dia yg post gara2 x puas hati ngan isteri.. 😂

8mo trước

nak kesian lagi ke dekat perempuan yg hamil hasil benih org lain???buat rumah macam hotel keluar masuk entah jam berapa suka hati nk balik ke tak ....dah kantoi taknak mengaku masih nk berdebat .. aku keje jauh demi dia tp dia buat cmni.. perempuan cmni kena kesian lagi ke? org pergi keje dia pun keluar pergi foya2 dgn jantan lain. depan mata aku dia peluk jantan tu .. bayangkan isteri aku depan mata aku tp dia peluk jantan lain apa ko rasa??? asal mengandung je kena kesian la camtu even salah sekali pun? kira elok aku takde pukul atau abaikan dia .. aku masih jalankan tanggungjawab sebagai suami kepada dia . dia saja tak reti bersyukur .. dia bgtau aku dia pregnant masatu aku dh pelik .. aku tak bgtau dia lagi bahawa aku ni mandul ... aku ada masalah kesuburan dan disahkan mandul .. lepastu dia dh kantoi kat hotel dgn aku dgn family aku dia masih nak berdalih ...

Mende?