baby girl’s name

hello po!any suggestion please baby girl’s name start with letters L.J. im 28 weeks now..thanks po

13 Các câu trả lời

Leanne Jojie, Lyra,Jessette Laila,Janica, Lezette,Jamie, Larica,Jonjie, Lara,Justine,

Lyan Jade, Lovella Jane, Lorie Jane, Lovely Jazzmine,Layla,Leila,Leigh,Lairie

use ur name and to ur hushband,then rambled it..same to my daugther...

Lhayz Jelyka Linn Joanna

Lydelline, Jaydeline

Louise Jerussa

LERLYN JOY😊

Louise Jaycel