Anong mga bibilhin?

Hello po sa mga kateam December kodyan at unti unti na nagiipon ng gamit ni baby 2 months nalang makikita nanaten sila ano poba ang mga kailanggan bilhin anytips po gustokonapo kase unti untiin ang mga kailanggan thanks po

2 Các câu trả lời

me too EDD is on Dec 17, 2022 have already bought some stuff: Mother’s bag Sleep wear (buttondown) Socks Charmee maternity diaper Feminine wash Toiletries Alcohol Tumbler Slippers Important Documents ( Philhealth MDR, Photocopy Birth certificate, Marriage certificate (valid ID’s and mother & baby expectant sheet, lab test, RT PCR result). Baby bag: Newborn diaper Wash cloth Tieside long/short sleeve/short/pajama/mittens/ bonet Cotton Tiny buds products Swaddle Receiving blanket Sleepsuit Others: Father’s clothing etc Utensils, Paper, plates(disposble) Snacks Charger Cellphone Money