Lactation food and drinks

Hello po mommies! Currently nasa 31 weeks ako, pwede na po ba uminom/kumain nang lactation supplements? Gusto ko kase e pure breastfeed si baby pagka panganak ko.. Sana po may makasagot sa tanong ko

2 Các câu trả lời

usually a week or 2 before edd nag bibigay ng malunggay supplement ang ob.best to inform your ob of your plans to do ebf para in sync kayo. while waiting for baby, learn more about breastfeeding para if in case you experience hurdles with your breastfeeding journey, you are equip with knowledge to overcome those. check social media pages of Natalac for virtual breastfeeding event scheds and Mommy Mundo for on ground events with baby care and breastfeeding topics

Nag start ako mag lactating cookies and coffee 33wks mi. Kaka 34wks ko pa bali 1wk na.

1y trước

ok po thank you mi