warm water

Hi po mga momshies. Im a first time mom of 2 mos old son. May tanong lang ako, coz i used distilled water for formula feeding ni baby, but some people tells me na mas mainam daw idisolve ung milk sa hot water para iwas kabag kay baby, so iboboiled lang daw ung distilled water. Ok lang ba un? I hope meron sa inyo maka sagot sa concern ko. and baka pwde maka share din kau on how you prepare the formula feed. Thanks

1 Trả lời

Hi. In my own opinion, I don’t recommend hot water. Just use pure distilled water for your baby’s milk.