Ceelin with zinc and Cherifer forte with zinc

Hello po mga mommy, ask lang if pwede ba ipagpartner ang ceelin with zinc and cherifer with zinc. #babyvitamins#adviceappreciated #baby

3 Các câu trả lời

there is a limit intake of zinc for kids and depending on the age. suggestion, ceelin plus then cherifer (no zinc).

No po. kase pareho silang may zinc e. If gusto mo try mo yung Ceelin at Cherifer with Zinc or Ceelin Plus at Cherifer