checklist

Hello po first time mom here. And single mom po. Ask ko lang po meron po ba kayong checklist ng mga need bilhin before manganak? :( for me and also for my baby. Para po sana prepared ako.

2 Các câu trả lời

Hi this is my personal checklist na prinepare ko ngayong malapit na ako manganak, hope it helps! its for you and baby na din -Mommy's Bag 3 extra tshirt 3 Loose and comfortable pants Going home outfit 4 adult diapers Modess maternity pads 5 Panty and 3 nursing bra Bathrobe/jacket/sweater Socks Slippers Towel Blanket Eye mask (optional) Tissue Soap Toothbrush Toothpaste Breast pads Head Band Betadine fem wash -Baby's Bag 6 Bonnet 6 Baru baruan 6 Mittens 6 Pajamas 6 Booty 7 Diaper Going Home outfit 1 set per bundle (1 bonet, barubaruan, 1 pair mitten, 1 pajama, 1 pair booties and 1 diaper) Jonhson's baby soap Alcohol 70% solution (spray) Nursy wet wipes Cotton Balls Cotton Buds 4 Lampin 4 hooded towel -Documents Cedula Valid Id's Philhealth Mdr Birth cert.

I think maganda yan na mapaghandaan mo. Usually mga diapers, baby clothings, maternity dress, and all.