adakah tanda tanda nk bersalin

Plng dari klinik hari ini selepas saja lipat kain baju mcm ada rasa klua dari faraj v saya hanya pikir keputihan saja selapas lipat kain baju nak pergi kencing lihat ada wana coklat hitam dkat selua dalam kita... Tapi saya tidak ada rasa sakit ..selepas tu bawa rehat n jln dh tu mkn nk pg kecing lagi sengaja pakai tuala wanita nk tahu itu darah atau bkn... Sali og tandas cek da wana coklat klua.. Adakah itu tanda nk beranak sbb tiada rasa sakit sekarang 39minggu 3 hari

1 Trả lời

Boleh jadi . Lain orang lain rasa dia . Macam saya sakit je , darah tak de dengan air ketuban tak pecah . Cuba call atau ws number nurse yang check awak kat kk

5y trước

Yalh nntik mlm sikit kalau msih mcm ni pg je huspital.