Keluar Air

Pleazz momy2 help me... Saya xde pengalaman ini first time.... Tadi pagi tiba2 ada keluar air pada kemaluan saya... Tapi agak berbau jgk... Tapi ini first time keluar air mcm ni dari kemaluan... Perut pon asik mengeras tapi x rsa lagi sakit nyer.... Maksud nye ap ye momy2.... Skrg saya dah 38week5day

13 Các câu trả lời

Tanda awal. Air ketuban / darah. Pi hospital nanti diaorg akan check bukaan berapa.. Semoga selamat semuanya sis

Lau dari pg bahaya tu sis kalau xprgi spital.. Sy hr tu msa ank 1st bocor jgk.. Tgh hr prgi spital dh 1cm..

maksudnya nak bersalin dah tu. g hosp. kena ambil tahu juga bab2 ni. semoga semua selamat. ameen

Mcm saya keluo air serta tompokan darah. Pi hosp bukaan dh 2cm. Saya nasihat kn pi hosp puan.

M b air ketuban tu sis. Refer hospital ya sbb dh dlm tempoh nk bersalin tu

Oooo tanda nk berslin tuh... Air ketubn kot

Dh pegi hospital ke? air ketuban rasanya..

Pi hospital.tanda2 nk bsalin tu sis

direct ke hospital sekarang

Pergi hosp cpt..